HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
22 25 05 00

543862194_green_dot_logo-2

Arbeidsstoler

Arbeidsstoler er en viktig del av enhver arbeidsplass. Med riktig stol kan du unngå helseplager og få de optimale forholdene for mer effektivt arbeid. Industrimøbler leverer slitesterke og komfortable arbeidsstoler for ethvert behov. Finn dine ideelle arbeidsstoler hos oss!

Vi har solide arbeidsstoler for alle behov

Industrimøbler har et bredt sortiment av arbeidsstoler i ulike høyder, farger og materialer. Hos oss vil du finne arbeidsstoler tilpasset deg og den oppgaven som skal utføres. Våre kraftige og robuste industristoler er forventet å vare lenger enn vanlige kontorstoler, derfor leveres de også med 10 års garanti. De tåler slitasje, og er godt tilpasset miljøet der de blant skal brukes.

Våre ståstoler leveres med glideføtter, mens resten av våre arbeidsstoler fås med hjul, i forskjellige varianter. I industrien er det gjerne harde gulv som krever hjul med litt brems i seg for at stolen skal gli normalt. Dersom du ønsker hjul på dine arbeidsstoler, tilpasser vi disse etter gulvtype.

Komfortable stoler for sittende arbeid

Mange foretrekker å sitte mens de jobber fordi de opplever dette som den mest praktiske arbeidsstillingen. Men har man ikke godt utstyr, kan arbeid i sittende stilling ha stor belastning på kroppen! Særlig rygg og skuldre er utsatt. Derfor er det svært viktig med en stødig og god arbeidsstol som gjør det mulig for brukeren å ha en komfortabel sittestilling.

Industrimøbler har et bredt utvalg av arbeidsstoler som kan justeres etter brukerens behov. Vi har arbeidsstoler med og uten rygg, og med ulike typer seter. Ved å for eksempel justere stolens vinkel, kan man få en mer variert sittestilling. Også stolens høyde bør justeres. Ved å tilpasse høyden på stolen til arbeidsbordet, slipper man å løfte skuldre og armer under arbeidet. Jobber du for eksempel ved høyere pakkebord, kassadisker og lignende, skal stolen kunne justeres deretter. Da får du en ergonomisk gunstig stilling.

Avlastende ståstoler

Det har blitt stadig mer populært å arbeide stående. Mange mener at dette er mindre belastende for ryggen, og at man får en mer aktiv arbeidsstilling. For en del kan det riktignok oppleves som slitsomt å stå i mange timer, og over tid kan stående arbeid være belastende for ben og hofter. Derfor er ståstolen god å ha!

En ståstol er høy arbeidsstol som lar deg ha en aktiv sittestilling. Du får følelsen av å slappe litt av, men beholder samtidig en god holdning. I vårt sortiment har vi en rekke ulike ståstoler som hjelper deg med å avlaste kroppen ved stående arbeid.

Skap gode arbeidsforhold med ergonomiske stoler

Mange av oss tilbringer flerfoldige timer på jobben hver eneste dag. Har man dårlig sittestilling, kan dette få negative konsekvenser på sikt! Med riktige arbeidsstoler har man gode forutsetninger for å unngå vond rygg og andre helseproblemer. Slik får man ansatte som trives på arbeidsplassen!

Med en ergonomisk utformet arbeidsstasjon blir det behagelig og produktivt å jobbe, og arbeidsstolen er en svært viktig del av dette. Det holder ikke å kun ha en utmerket arbeidsbenk eller bord – også arbeidsstolen må være god for at sluttresultatet skal bli bra. Stolen må være riktig innstilt for brukeren, slik at støtten i forskjellige sittestillinger blir optimal. Hver individuelle arbeider må stille inn stolen etter sine behov.

Industrimøbler anbefaler alle våre kunder å få en profesjonell til å undervise de ansatte i ergonomi og sittestilling. Dette kan for eksempel være en fysioterapeut, HMS-ansvarlig eller lignende. En kort innføring kan gi store fordeler!

Arbeidsstoler for ulike bransjer

Ulike arbeidsmiljøer har forskjellige behov, og det er viktig å ha dette i bakhodet når man skal velge stoler til arbeidsplassen. Industrimøbler har et bredt utvalg av ulike typer arbeidsstoler som egner seg godt for virksomheter i forskjellige bransjer.

Industristoler i polyuretan

I enkelte miljøer er det viktig med arbeidsstoler som tåler søl av væsker og kjemikalier. Her er polyuretan-stoler et godt alternativ. Polyuretan er et materiale som enkelt kan vaskes og renses – perfekt for skitne miljøer.

Industrimøbler leverer industristoler med sittepute i formpresset polyuretan. I tillegg til å være slitesterke, er disse meget gode å sitte på og gir utmerket støtte for ryggen.

Arbeidsstoler for renrom

I et renrom har man høye krav til renhet, og dette påvirker også hvilket utstyr man kan ha der. Renrom er miljøer der det kun skal være små mengder partikler i rommet. Blant annet brukes renrom i forskning og produksjon.

Industrimøbler leverer godkjente renromstoler. Våre renromstoler er laget for å produsere og slippe ut et minimum av partikler, og møter alle krav som stilles til renrom.

ESD-stoler

ESD (elektrostatisk utladning) oppstår når to elektrisk ladede objekter er i nær kontakt med hverandre. Industrimøbler er en ledende leverandør av ESD-utstyr i Norge. Våre produkter oppfyller de kravene som inngår i standardene ESC-61340-5-1.

Vi leverer et bredt utvalg av ESD-beskyttede produkter til våre kunder – og ESD-stoler er noen av disse. Denne typen arbeidsstol har ESD-stoff som leder ut statisk elektrisitet, og ESD-hjul som leder dette ned i gulvet.

Les mer om vårt ESD-arbeid.

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om våre arbeidsstoler, eller trenger du hjelp med hva som passer best for deg? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Tilpass stolen med tilleggsutstyr

Når man jobber kan man fort ende opp med en statisk arbeidsstilling, kanskje med skuldrene hevet eller føttene hengende mens man sitter på stolen. På sikt kan dette føre til helseproblemer – hvilket er lite gunstig for både arbeidstaker og arbeidsgiver. Med riktig tilleggsutstyr kan du optimalisere din sittestilling og unngå slike unødvendige belastninger på kroppen.

Våre arbeidsstoler kan tilpasses med armlener og fotringer. Fotring og armlener kan forbedre sittestillingen betraktelig. En fotring er et ypperlig tilleggsprodukt som støtter opp og gjør det mulig å variere føttenes stilling. Denne passeres på nedre del av arbeidsstolen. Med armlener kan du avlaste armer og skuldre på en god måte.

Design din arbeidsplass med 3D-bygger

Trenger du en ny og forbedret arbeidsplass? Industrimøbler sin 3D-bygger lar deg designe din arbeidsplass akkurat slik du vil. Du setter enkelt sammen din helt egen løsning og fyller ut kontaktinformasjonen for å få et tilbud fra oss.

I vår 3D-bygger kan du velge mellom ulike arbeidsbord og -benker, skuffeseksjoner, skap, lamper og mer. Her har du også mulighet til å se hvordan ulike typer arbeidsstoler vil se ut ved ditt arbeidsbord eller arbeidsbenk!

Trenger du også arbeidsbord?

Arbeidsstoler og arbeidsbord går hånd i hånd. Begge produkter er viktige for å skape en funksjonell og ergonomisk god arbeidsplass. Det er lettere å jobbe når både stol og bord er av god kvalitet.

Du får arbeidsbord og arbeidsbenker av topp kvalitet hos Industrimøbler. Vi har et bredt utvalg av produkter som egner seg godt for mange ulike bransjer. Blant annet har vi spesiallagde pakkebord til butikker, produksjonsmiljøer og mer.

Vi kan skreddersy alle våre arbeidsbord og arbeidsbenker, slik at de passer perfekt til den enkelte arbeideren. Finn det ideelle arbeidsbordet eller arbeidsbenken for deg i vårt store sortiment!

Les mer om våre arbeidsbord her.

Les også om våre arbeidsbenker.

Industrimøbler – den lille industrigiganten

Industrimøbler er en landsdekkende kjede med dyktige medarbeidere som står klare til å hjelpe deg. Til sammen har vi over 100 års erfaring fra industri- og lagerinnredning i både inn- og utland. Industrimøbler har salgskontorer og forhandlere i hele landet.

Skal du bygge nytt, flytte eller utvide dagens areal? Snakk med oss, så får du en innredning som er optimalisert og skreddersydd til dine behov. Sammen finner vi de beste løsningene!

Kjente merkevarer

Industrimøbler har agentur/representerer noen av verdens mest kjente merkevarer på sitt felt.

Stor kompetanse

Industrimøbler har svært erfarne prosjektledere som utarbeider løsninger og tegningsforslag.

Landsdekkende nettverk

Industrimøbler er en landsdekkende kjede som er representert med egne salgskontorer og forhandlere i hele Norge.

Rask levering

Industrimøbler har eget logistikksenter i Ytre Enebakk. Vi jobber tett med fabrikker i Skandinavia med svært god leveringsevne til dine prosjekter. La oss sammen tenke miljøvennlig og kortreist.