HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
22 25 05 00

543862194_green_dot_logo-2

Industrihyller

Med industrihyller kan du oppbevare mindre varer på en plasseffektiv og prisgunstig måte. Industrihyller brukes blant annet til oppbevaring og lagring av kontorrekvisita, verkstedsutstyr, arkiv og lignende. Vi har frittstående og vegghengte industri hyller av ulike størrelser, og kan tilpasse løsningene med det tilbehøret du måtte trenge. Våre industrihyller er enkle å montere; alle kan sette dem opp, uten for mye verktøy!

Frittstående småvarereoler

En småvarereol er en frittstående hylle som er laget for oppbevaring av mindre varer. Disse hyllene er små, sammenlignet med pallereoler og grenreoler. De egner seg dermed godt for mindre rom. Typiske bruksområder for slike industrihyller er arkivrom, verksted og lagring av smårekvisita. Hyllene brukes ofte med plastbokser som tilbehør. Dette er ypperlig for sortering av skruer og lignende.

Vi har et bredt spekter av småvarereoler som tåler fra 150 til 250 kg. Du kan velge mellom 2,10 og 2,50 m høyde. Standard dybde er 40 cm, men vi har reoler med dybde på opptil 80 cm. Trenger du en dypere reol enn dette, må du heller velge en pallereol. Vi leverer småvarereoler i to ulike farger: blank stål eller blå og hvit.

Hos oss kan du få reoler med både tett og åpen gavel. Begge har ulike fordeler – mens åpne reoler er prismessig gunstigere og gir god oversikt, kan man med lukkede reoler sikre at ingenting faller gjennom. Det er også mulig å ha dører på reolene. Våre småvarereoler kan dessuten plasseres på mobile vogner, slik at de enkelt kan flyttes fram og tilbake.

Har du behov for å lagre større varer? Her kan du lese mer om vårt tilbud innen reoler.

Vegghyllesystemer i stål

Vårt allsidige vegghyllesystem er perfekt til oppbevaring av varer og utstyr. Systemet er modulbasert, hvilket betyr at du selv velger hvilke deler du ønsker å ha på din hylle. Dessuten er dette et svært prisgunstig alternativ.

Stålhyller er optimale for oppbevaring av forskjellig utstyr på verksted. I butikk kan hyllene brukes til å stille ut varer. De egner seg også godt til privat bruk, der man for eksempel kan ha hyller i garasje og garderobe. Systemet har kvaliteten og bæreevnen som oppfyller de kravene som stilles til oppbevaringssystemer i hjem, på arbeidsmiljøer og på lager.

Du setter selv sammen moduler for å skape din perfekte løsning. Velg mellom moduler som vanlige stålhyller, trådhyller, laminathyller, perforerte hyller, skohyller, garderobestenger, opphengsskinner til plastbokser, perforerte verktøyplater til arbeidsplass og mer. Uansett hva du ønsker å oppbevare på dine stålhyller, kan du skreddersy dem etter dine behov.

Du kan velge om du ønsker å montere hyllesystemet på veggen eller ha det som en frittstående enhet på gulvet. Vår mest solgte hyllemodul tåler 30 til 50 kg, og hyllekonsollene er laget for å tåle opptil 120 kg totalt. Vi har hyller med bredde på enten 60 eller 90 cm, og med rekke ulike dybder. Hyllene leveres med lys grå farge som standard, men også rød og svart kan bestilles.

Les mer om våre stålhyller.

Industrihyller

Verkstedskap6
Verkstedskap4
veggsystemer
Småvarereoler i stål
Industrihylle med oppbevaring

Tilbehøret er nøkkelen

Med riktig tilbehør får du industri hyller som lar deg lagre varer på en optimal måte. Med Industrimøbler som leverandør kan du skreddersyr tilbehøret helt etter dine behov!

Vi i Industrimøbler tilbyr plastbokser og skuffer i alle størrelser og farger til våre industrihyller. Det er også mulighet for å tilpasse disse tilleggsproduktene med oppheng, avdelere, lokk og etiketter.

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om våre industrihyller, eller trenger du hjelp med hva som passer best for deg? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Contact - Posts

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Enkel montering

Du kan fint montere våre industrihyller på egen hånd, da dette er forholdsvis lette hyller. Følger du instruksjonene, skal det ikke være noe problem å montere våre industrihyller.

Ønsker du likevel hjelp til montering? Det kan vi så klart hjelpe deg med! Industrimøbler har en montasjestab som gjerne kommer til ditt lokale for å bistå med montering av dine industrihyller. Våre fagmenn har montert utallige hyller opp gjennom årene, og vet godt hvor de ulike delene skal sitte. Som regel går monteringen litt raskere med hjelp fra oss.

Oversiktlig oppbevaring

Å lete etter ting man trenger i jobben er nok noe de fleste har opplevd. Ikke bare er dette irriterende – arbeidet blir også svært ineffektivt. Derfor er gode oppbevaringssystemer alfa og omega på arbeidsplassen. Man skal vite hvor man har ting, slik at man slipper å bruke unødvendig tid på leting.

Industrihyller kan bidra til velorganisert oppbevaring, og dermed effektivisering av arbeidsplassen. Du kan enkelt ha god oversikt over det som ligger i dine industrihyller. Du slipper å lete gjennom skuffer og skap for å finne frem til det du trenger.

I vårt sortiment har vi også oppbevaringsskap og verkstedskap. Disse produktene egner seg godt for oppbevaring av gjenstander man ikke ønsker å ha på utstilling, men helst vil sikre eller gjemme bort.

Her kan du lese om våre oppbevaringsskap.

Her kan du lese om våre verkstedskap.

Innredning tilpasset dine behov

Det er et hav av muligheter når man skal innrede et lokale. Når det kommer til hyller og reoler, finnes det ikke én type som egner seg for alle formål. Derfor er det viktig med en samarbeidspartner som har bred kompetanse på feltet. Vi i Industrimøbler har erfaring med å håndtere alle typer varer, og har god kunnskap i bunn når vi skal ta fatt på dine unike problemstillinger.

Vi skreddersyr din innredning slik at sluttproduktet blir best mulig. Våre hyller og reoler kan tilpasses på ulike måter, og vi klarer å finne løsninger for de fleste utfordringer.

Industrimøbler – den lille industrigiganten

Industrimøbler er en ledende aktør innen industri- og lagerinnredning, med salgskontorer og forhandlere i hele landet. Vi trives med å løse ulike utfordringer knyttet til oppbevaring og lagring, og har gjennom flere år markert oss i både små og store prosjekter. Sammen har vi over 100 års erfaring! Snakk med oss, så finner vi sammen de optimale løsningene for deg.

Kjente merkevarer

Industrimøbler har agentur/representerer noen av verdens mest kjente merkevarer på sitt felt.

Stor kompetanse

Industrimøbler har svært erfarne prosjektledere som utarbeider løsninger og tegningsforslag.

Landsdekkende nettverk

Industrimøbler er en landsdekkende kjede som er representert med egne salgskontorer og forhandlere i hele Norge.

Rask levering

Industrimøbler har eget logistikksenter i Ytre Enebakk. Vi jobber tett med fabrikker i Skandinavia med svært god leveringsevne til dine prosjekter. La oss sammen tenke miljøvennlig og kortreist.

Utviklet av Creative