HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
22 25 05 00

543862194_green_dot_logo-2

Innredning

Vi hjelper deg som kunde hele veien fra planlegging og tegning til levering og montering. Etter en lang fartstid i bransjen har vi også opparbeidet oss unike betingelser på produkter og løsninger utover våre kjerneprodukter.

Reoler

Grunnpilaren i et lagermiljø er reoler og det finnes svært mange skreddersydde reolløsninger for ulike bransjer. Snakk med oss om hvilken innredning som passer dere best – og bruk vår tekniske avdeling til å utarbeide planskisser i 2D/3D..

Bransjeløsninger - Kvalitet i alle ledd

Knurr ergocon

Kontrollrom

Riktig ergonomisk utforming av kontrollrommet sørger for løsninger som minimerer grensesnittrisiko og optimalisert ytelse!

Les mer »
verksted løsning

Verksted

Vi kan innredning av verksteder, delelager og dekklagring til fingerspissene. Vi hjelper deg å utnytte hele arealet.

Les mer »

Siste nytt fra treston

Industri- og lagerinnredning fra

Industrimøbler AS

web_lab_industrimobler

Industrimøbler er din landsdekkende samarbeidspartner for innredning til industrien.

Arbeidsplass- og lagerspesialisten Industrimøbler AS besitter mer enn 100 års erfaring i innredning og effektivisering av industribransjer. Vi jobber med noen av verdens fremste merkevarer på sitt felt. Vår unike kompetanse kombinert med våre digitale verktøy hjelper bedrifter å lykkes med logistikken fra A til Å.

Siste Prosjekter

Felleskjøpet bygg

Reolkontroll gir sikker lagring hos Felleskjøpet

Dårlig reolsikkerhet kan føre til store ødeleggelser – på både varer, utstyr og mennesker. Felleskjøpet tar sikkerhet på alvor, og har de siste årene benyttet seg av årlig reolkontroll fra Industrimøbler. Kontrollene bidrar til mindre varesvinn og trygge lokaler for både kunder og ansatte.

Les mer »
Neumann Askim

Trelastanlegg med smarte løsninger hos Neumann Askim

Et godt trelastanlegg skal være både funksjonelt og sikkert, og nettopp dette sto i fokus da Industrimøbler innredet Neumanns nye byggevarehus i Askim. Byggevarehuset sto ferdig i april 2021, og med moderne, sikre og oversiktlige løsninger håper Neumann at både kunder og ansatte trives i lokalet.

Les mer »

Abonner på bransjenytt