HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
22 25 05 00

543862194_green_dot_logo-2

Kontrollrom

Industrimøbler leverer innredning til alle typer kontrollrom fra Knürr. Vi tilbyr løsninger som sikrer god flyt og ergonomi for dine operatører – med høykvalitets konsoller, skjermer og mer. 

Få et kontrollrom tilpasset deres behov

Enhver virksomhet hvor automatiserte prosesser er overvåket, trenger funksjonell innredning som gir full oversikt over anlegg og prosesser. Dette er avgjørende for å sikre effektiv og sikker drift. De konkrete behovene for innredning vil riktignok variere for hvert unike kontrollrom.

Industrimøbler har lang erfaring som leverandør av innredning til kontrollrom. Vårt fokus er å avdekke hvilke behov du har som kunde. Når vi har tilstrekkelig informasjon, kan vi utforme en spesialtilpasset løsning som passer til din virksomhet og ditt budsjett. Sammen med tilbudet får du en 3D-gjengivelse som viser hvordan våre løsninger vil se ut på ditt kontrollrom.

Kvalitetsinnredning fra Knürr

Et kontrollrom har ofte døgnbemanning med mange operatører som jobber skift.

Skiftdrift medfører kontinuerlig påkjenning og slitasje for både brukere og innredning. Mange prosesser innebærer i tillegg vibrasjoner og forurensning som påfører ytterligere belastning. Innredning av høy kvalitet er avgjørende for at driften skal kunne gå som normalt.

Vi har innredning til kontrollrom fra Knürr. Dette er en tysk produsent som har over 40 års erfaring med utstyr til kontrollrom tilknyttet samfunnskritiske funksjoner. Du kan være trygg på å få solide løsninger som møter de høye kravene til dagens kontrollrom.

Innredning til kontrollrom

Elicon-5
Dacobas-1
Ergocon-14
Sonstiges-9_580x580
Knurr ergocon

Store krav til ergonomi

Skiftdrift gjør at kravene til ergonomi er større på kontrollrom enn på de fleste andre arbeidsplasser. Ergonomi handler om mer enn kun arbeidstakernes sittestilling – også skjermer, operatørbord og andre møbler må tilpasses til de ulike brukerne. Like viktig er det å sørge for at operatørene kan jobbe med minst mulig forstyrrelser og plager, selv når flere sitter og jobber i ett og samme rom. Lys- og lydnivå må derfor også justeres til et ergonomisk gunstig nivå.

Industrimøbler opplever at en del av våre kunder trenger 100 % spesialtilpasset innredning for å sikre gode ergonomiske forhold, mens andre klarer seg fint med enklere ergonomiske tilpasninger. Når du kontakter oss for å få et tilbud, hjelper vi deg med å finne ut hvilken løsning som er optimal for virksomheten og medarbeiderne dine.

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om vår innredning til kontrollrom, eller trenger du hjelp med hva som passer best for deg? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Bjørnerudveien 12A, 1266 Oslo

Contact

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Integrert teknologi gir ryddig kontrollrom

Et kontrollrom har gjerne mange skjermer, datamaskiner og annen elektronikk som må kobles sammen på en sømløs måte. Det skal være enkelt for menneske og maskin å jobbe sammen, slik at arbeidsoppgavene kan gjennomføres på en effektiv og behagelig måte. Dette er en grunn til at det lønner det seg å ha teknologien integrert i møblene på kontrollrommet.

I kontrollrom levert av Industrimøbler er det mulig å installere store mengder hardware i bordunderstellene. Dette skaper et ryddig oppsett uten forstyrrende enheter og ledninger. Vi sørger også for at det er kort vei fra maskin til bruker, noe som gjør at grensesnittrisikoen blir minimal.

Noen av våre løsninger til kontrollrom

Konsoller til ulike behov

Knürr Ergocon

Ergocon tilrettelegger for 24-timers drift i krevende miljøer. Med denne konsollen får du blant annet:

  • Best mulig ergonomi
  • Bordplate av høy kvalitet
  • Sikkert skjermstativ
  • Intelligent kabelsystem

Innstillingsmuligheter for bordhøyde, skjermhøyde og visningsavstand

Knürr Elicon

Elicon har en modulær design som gir deg et bredt utvalg av konfigurasjoner. Her får du blant annet:

  • Bordplate av høy kvalitet
  • Regulerbart skjermstativ
  • Intelligent kabelsystem
  • Justerbar bordhøyde  

Skjermer for visualisering

Skjermer er en vital del av ethvert kontrollrom. Bilder av høy kvalitet gjør at operatørene får oversikten de trenger. Hvor mange og hvilke typer skjermer det er behov for, avhenger av hvilke prosesser som skal overvåkes. Vi sikrer at dere får et oppsett som passer til deres virksomhet.

Videovegg

Mange av våre kunder har individuelle skjermer for de ulike operatørene som sitter og jobber på kontrollrommet, i tillegg til store skjermer for felles oversikt over de større prosessene – sistnevnte gjerne med videovegg. Vi tilbyr storskjermløsningen Knürr VideoWall, som kan tilpasses etter deres ønsker.

Berøringsfri løsning med RFID-kortleser

Industrimøbler tilbyr et system som minimerer antall berøringspunkter på kontrollrommet. Vi installerer RFID-kortleser på hvert operatørbord, slik at dine ansatte enkelt kan få innstillingene de trenger ved å holde kortet inntil leseren. En praktisk løsning som både ivaretar smittevern, og gjør at dine operatører raskt kan komme i gang med arbeidet!

Hvorfor velge Industrimøbler?

Industrimøbler er eksperter på innredning til industri og lager. Våre dyktige fagfolk har til sammen over 100 års erfaring fra både inn- og utland. Vi trives med å løse ulike utfordringer knyttet til oppbevaring og lagring, og for oss er ingen prosjekter for små eller for store. Vi har salgskontorer og forhandlere i hele landet – snakk med oss for å få innredning skreddersydd helt etter dine behov.

Kjente merkevarer

Industrimøbler har agentur/representerer noen av verdens mest kjente merkevarer på sitt felt.

Stor kompetanse

Industrimøbler har svært erfarne prosjektledere som utarbeider løsninger og tegningsforslag.

Landsdekkende nettverk

Industrimøbler er en landsdekkende kjede som er representert med egne salgskontorer og forhandlere i hele Norge.

Rask levering

Industrimøbler har eget logistikksenter i Ytre Enebakk. Vi jobber tett med fabrikker i Skandinavia med svært god leveringsevne til dine prosjekter. La oss sammen tenke miljøvennlig og kortreist.

Utviklet av Creative