HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
22 25 05 00

543862194_green_dot_logo-2

Innredning til arbeidsplassen

God innredning er avgjørende for å skape en funksjonell arbeidsplass, og gir avkastning til både arbeidstaker og arbeidsgiver. Industrimøbler er en komplett leverandør av innredning til bedrifter i ulike bransjer. Ergonomi står i sentrum når vi skal innrede en arbeidsplass! Vi har et bredt utvalg av ergonomitilpasset innredning, og leverer blant annet skreddersydde arbeidsbord, arbeidsbenker, arbeidsstoler og mer.

På Nasjonalt cyberkrimsenter (NC3) er fleksibel og funksjonell innredning avgjørende for å kunne løse saker på en god måte. Med skreddersydde løsninger fra Industrimøbler kan Kripos jobbe effektivt, uten risiko for skader på ansatte eller elektronisk utstyr.

Verkstedsinnredning: økt sikkerhet og trivsel på arbeidsplassen

Med Trestons ergonomiske design kan arbeidsoppgavene utføres på en mer komfortabel måte, samtidig som man reduserer belastningen på kroppen. Dette fører til økt effektivitet og redusert risiko for arbeidsrelaterte skader.

Les mer

Ergonomisk innredning til din arbeidsplass

HMS og ergonomi er viktige aspekter ved innredning. Arbeidere tilbringer mange timer på arbeidsplassen hver dag, og det er ingen tvil om at ergonomitilpasset innredning er viktig. Med ergonomisk gunstig innredning kan man øke motivasjonen og lojaliteten blant de ansatte.

Ergonomitilpasset innredning gjør det behagelig å jobbe, og man har gode forutsetninger for å unngå vond rygg og andre helseproblemer. Det er også mindre sjanse for ulykker. Man kan spare seg for noen sykemeldinger med riktig utstyr!

Ikke minst kan riktig innredning på arbeidsplassen ha positive følger for produktiviteten; arbeidsoppgavene gjøres raskere, med mindre rom for feil. Ved å investere i ergonomisk riktig innredning vil dessuten arbeidere ha mindre behov for opplæring og komme raskere i gang med de oppgavene som skal utføres. Dermed er dette en god investering – både for arbeider og bedrift.

Ansatte i dag skal ha individuelt tilpassede arbeidsplasser. Hos oss får du innredning skreddersydd til hvert individ, slik at de får den optimale arbeidsstillingen for dem. Blant annet kan vi justere høyden på arbeidsbenken og tilpasse arbeidsstolen med armlener.

Skreddersydd innredning til din bransje

Hos oss får du spesialtilpasset innredning til din bedrift. Vi kan fikse det aller meste – enten du trenger innredning til produksjon, verksted eller noe annet. Våre fagfolk vet hva du trenger av arbeidsplassinnredning for å optimalisere lokalene og effektivisere arbeidet.

Dersom du velger oss, får du en fast kontaktperson å forholde deg til. Vi hjelper deg hele veien – fra planlegging og tegning til levering og montering. For å avdekke hva du trenger, stiller vi de riktige spørsmålene, slik at vi kan lage et løsningsforslag skreddersydd til deg. Produktene våre kommer fra kvalitetsprodusenter, og gjennom vårt store nettverk har vi gode betingelser på alt av industriinnredning.

Noen av våre bransjeløsninger ser du her.

ESD-tilpasset innredning

I noen arbeidsmiljøer kan det oppstå ESD (elektrostatisk utladning) når to elektrisk ladede objekter kommer i nær kontakt med hverandre. For å unngå dette er det nødvendig med ESD-tilpasset innredning. Industrimøbler er en ledende aktør innen ESD-innredning i Norge. Vi er stolte av å kunne levere et bredt spekter av produkter med ESD-beskyttelse til våre kunder. Med lang erfaring har vi fått bred kompetanse på området. Produktene våre oppfyller kravene som inngår i standardene IEC-61340-5-1.

Vi leverer blant annet ESD-beskyttede arbeidsbenker, med bordplate som leder ut den statiske elektrisiteten på en kontrollert måte. Vi har også blant annet ESD-arbeidsstoler og -skuffeseksjoner. Virksomheter som har behov for ESD-tilpasset innredning er blant annet produksjonsbedrifter, forskningsvirksomheter og laboratorier.

Les mer om vårt ESD-arbeid.

Bygg din egen arbeidsplass i 3D

I vår 3D-bygger kan du designe din helt egen arbeidsplass. Du setter enkelt sammen en løsning med de produktene du måtte ønske. Til slutt fyller du ut kontaktinformasjonen din, og mottar et tilbud fra oss.

I 3D-byggeren kan du velge mellom ulike arbeidsbord, arbeidsbenker, skuffeseksjoner, skap, lamper og mer. Et praktisk verktøy for å få et bilde av hvordan arbeidsplassen din kommer til å se ut.

Her kan du prøve vår 3D-bygger.

Trenger du hyller og reoler til arbeidsplassen?

Oppbevaring er alfa og omega på arbeidsplassen. Ved å lagre varer, verktøy og utstyr på en sikker måte, får man et lokale som er trygt for både kunder og ansatte.

Industrimøbler har et bredt utvalg av hyller og reoler til ulike formål. Vi har alt fra store pallereoler og grenreoler til mindre småvarereoler. Ved å sette sammen ulike typer hyller og reoler kan vi skape gode lagringsløsninger for deg – enten du skal lagre småvarer eller store paller med gods.

Hvorfor velge Industrimøbler?

Siden 2012 har Industrimøbler markert seg i både små og svært store prosjekter i hele landet. Vi er en kjede med salgskontorer og forhandlere i hele landet. Til sammen har vi over 100 års erfaring fra industri- og lagerinnredning – både i Norge og i utlandet. Man kan virkelig si at vi er den lille industrigiganten!

Kjente merkevarer

Industrimøbler har agentur/representerer noen av verdens mest kjente merkevarer på sitt felt.

Stor kompetanse

Industrimøbler har svært erfarne prosjektledere som utarbeider løsninger og tegningsforslag.

Landsdekkende nettverk

Industrimøbler er en landsdekkende kjede som er representert med egne salgskontorer og forhandlere i hele Norge.

Rask levering

Industrimøbler har med vårt eget logistikksenter i Ytre Enebakk og egne fabrikker i Europa svært god leveringsevne på dine prosjekter.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group