HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
22 25 05 00

543862194_green_dot_logo-2

Oppbevaringsskap

Industrimøbler har et bredt sortiment av robuste oppbevaringsskap for bedrifter. Vi leverer alt fra materialskap til garderobeskap i ulike størrelser samt smarte Z-skap og garderobebokser. Hos oss kan du få skreddersydde løsninger til din garderobe. Alle våre oppbevaringsskap er laget i solid stål – og de er selvfølgelig låsbare.

Garderobeløsninger til din bedrift

Garderoben er en viktig del av mange arbeidsplasser, og gode løsninger er alfa og omega. Industrimøbler leverer solide oppbevaringsskap fra Blika i en rekke ulike farger. Gjennom tett samarbeid finner vi løsningene du trenger, enten du ønsker to eller tusen garderobeplasser.

Vi vet at det er stor forskjell på bedrifters garderobeareal, og ikke minst hvor mange oppbevaringsskap det er behov for. Derfor kan vi med glede tilby et bredt utvalg med alt fra vegghengte garderobeskap til plassbesparende Z-skap.

Alle våre oppbevaringsskap er laget av slitesterkt stål, og vi leverer kun helsveiset. Nå kan du legge vekk de flatpakkede billigskapene – hos oss får du kvalitet som varer år etter år.

Få orden i garderoben

En rotete garderobe er noe de færreste ønsker seg. Dette kan nemlig skape stor irritasjon og føre til ineffektivitet. Garderoben skal være et ryddig og oversiktlig sted der man enkelt kan finne frem til sine ting.

Uten oppbevaringsskap kan det fort bli kaos i garderoben. Se bare for deg at alle ansatte må oppbevare tingene sine i hauger på gulvet – en løsning som verken er praktisk eller fin å se på! Skap er en god løsning som får rotet ut av syne.

Oppbevaringsskap

Oppbevaringsskap
Oppbevaringsskap 1
Oppbevaringsskap 2
Garderobe1
Oppbevaringsskap4

Våre oppbevaringsskap

Garderobeskap

Industrimøbler leverer funksjonelle garderobeløsninger av god kvalitet. Vi har robuste oppbevaringsskap med hel dør.

Våre mestselgende skap har en bredde på 30 cm, men skapene våre kommer i flere bredder. Du velger selv hvor mange rom du ønsker i ditt garderobeskap. Du kan dessuten velge mellom forskjellige innredninger, blant annet vår populære løsning med overhylle og klesstang.

Z-skap

Z-skap er en plassbesparende løsning som egner seg godt til mange formål. Disse skapene har en smart utforming som gjør at de kun er halvparten så brede som våre vanlige garderobeskap.

Med Z-skap får man to rom der det normalt kun ville vært plass til ett. Hvert av de to rommene har full bredde i halvparten og halv bredde i den andre. Dette er en ypperlig løsning for rom der det er knapt med plass, eller for virksomheter som trenger flere oppbevaringsmuligheter – som skoler og større arbeidsplasser.

Garderobebokser

En garderobeboks består av oppbevaringsbokser istedenfor rom i full høyde. Du kan ha flere bokser i høyden, noe som gir flere rom med mindre størrelse. Våre garderobebokser har utførelse og utseende som er identisk med garderobeskapene i sortimentet vår, og disse passer dermed perfekt sammen. Hvorfor ikke kombinere de to løsningene for litt variasjon?

Garderobeboksen gir deg mulighet til å bruke produktet til flere formål og oppbevare flere ting i en og samme løsning. For eksempel kan det ofte være praktisk å holde gjenstander i ulike kategorier adskilt fra hverandre for å skape system. Denne løsningen er også perfekt for virksomheter der besøkende kan ha behov for kortvarig oppbevaring av eiendeler, som på treningssenter og behandlingsinstitusjoner.

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om våre oppbevaringsskap, eller trenger du hjelp med hva som passer best for deg? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Contact - Posts

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skreddersydde oppbevaringsløsninger

Spesialtilpassede løsninger kan skape en velfungerende garderobe, og Industrimøbler tilbyr våre kunder en rekke tilpasningsmuligheter når det kommer til oppbevaringsskap. Hos oss får du løsninger skreddersydd til ditt lokale og dine behov.

Våre oppbevaringsskap kan fås med en rekke ulike understell. Skapene kan stå rett på gulvet, uten ben. De kan fås med tett sokkel i bunn, noe som løfter skapet litt opp fra gulvet. Vi kan også levere oppbevaringsskap med ben – en løsning som blant annet gjør det lettere å rengjøre gulvet. Ikke minst kan vi henge skapet på veggen.

Du kan velge om du ønsker oppbevaringsskap med flatt eller skrått tak. Skrått tak virker kanskje litt uvanlig, men en stor fordel med dette er at renhold blir mye enklere. Ønsker du spesialtilpassede dører, fikser vi dette også. Vi har skapdører med ulike kvaliteter. Du kan blant annet få såkalt «sandwich-utførelse» med doble dører. Våre oppbevaringsskap kan også tilpasses med mindre tilleggsprodukter til døra, som speil eller hylle.

Med en sittebenk kan det bli lettere og mer behagelig å skifte. Sittebenken kan også benyttes av ansatte som trenger en pust i bakken etter en lang arbeidsdag. Hos oss kan du få sittebenker plassert foran oppbevaringsskapet. Det er også mulig å få benker med veggfeste til de vegghengte skapene våre, såfremt det er hold i veggen. Vi tilpasser skapene akkurat slik du ønsker!

Sikker oppbevaring på arbeidsplassen

Svært mange bedrifter trenger oppbevaringsløsninger til garderoben. I blant annet industrimiljøer og helsesektoren bruker de ansatte uniform når de jobber. Det er helt nødvendig med et sted der man kan skifte og oppbevare personlige eiendeler.

Mange ansatte velger også å sykle, gå eller jogge til jobben. Det er viktig at de har mulighet til å disponere et rom der de kan bytte klær – og gjerne også dusje. Også i utdanningssektoren er det store behov for oppbevaringsskap, både for elever og ansatte.

Med gode, låsbare oppbevaringsløsninger kan brukerne føle seg sikre på at tingene deres oppbevares på en sikker måte. De kan ha en mer bekymringsfri hverdag, og enkelt finne tilbake til sine ting på slutten av dagen.

Skap til ulike virksomheter

Når det kommer til garderoben, har noen bedrifter mer omfattende behov enn andre. Vi i Industrimøbler har lang erfaring som leverandør av løsninger til ulike bransjer.

Industri

Alle industribedrifter trenger funksjonelle garderober til sine ansatte. Her brukes det arbeidstøy, og arbeiderne må ha mulighet til å skifte både før og etter jobb. Oppbevaringsskap er derfor en nødvendighet.

I noen tilfeller trenger den ansatte kun å legge fra seg yttertøy og eiendeler, og også da er skap den sikreste løsningen. Uansett hvilke behov du har for garderoben til din industribedrift, tilpasser vi løsningen til dine behov.

Skole og barnehage

Industrimøbler har lang erfaring med å innrede offentlige miljøer som skoler og barnehager. I slike miljøer er det gjerne røff håndtering, og det stilles derfor spesielle krav til innredningen.

Vi leverer kraftige dørbraketter som gjør det umulig å bøye dørplata for aktive barn og ungdommer. Med dørbraketter holder døra seg solid, uansett hvor mye det rives og slås i den.

Spesialutviklede verkstedskap

Industrimøbler er eksperter på innredning til verksted. Inne på verkstedet trengs det robuste og solide oppbevaringsløsninger, og vi leverer skap spesielt utviklet for verksted.

Våre verkstedskap brukes til oppbevaring av verktøy, maskiner, arbeidstøy, dokumenter og mer. I tillegg til på verkstedet, kan disse skapene brukes av lager, produksjonsbedrifter, vaktmestere og mer. Alle som ønsker seg solide stålskap i industrikvalitet til gunstige priser!

Les mer om våre verkstedskap.

Industrimøbler – den lille industrigiganten

Industrimøbler er en aktør med lang erfaring og bred kompetanse innen industri- og lagerinnredning. Til sammen har våre ansatte over 100 års erfaring! Industrimøbler har salgskontorer og forhandlere i hele landet. Vi trives med å løse komplekse utfordringer, og står klare til å hjelpe deg.

Kjente merkevarer

Industrimøbler har agentur/representerer noen av verdens mest kjente merkevarer på sitt felt.

Stor kompetanse

Industrimøbler har svært erfarne prosjektledere som utarbeider løsninger og tegningsforslag.

Landsdekkende nettverk

Industrimøbler er en landsdekkende kjede som er representert med egne salgskontorer og forhandlere i hele Norge.

Rask levering

Industrimøbler har eget logistikksenter i Ytre Enebakk. Vi jobber tett med fabrikker i Skandinavia med svært god leveringsevne til dine prosjekter. La oss sammen tenke miljøvennlig og kortreist.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group