HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
22 25 05 00

543862194_green_dot_logo-2

Skuffeseksjoner

Få orden på arbeidsplassen med en skuffeseksjon til arbeidsbordet. Industrimøbler har et bredt utvalg av lette og tunge skuffeseksjoner for mange ulike bruksområder. Med skuffer kan du oppbevare verktøy, dokumenter og andre gjenstander på en sikker måte.

Praktisk oppbevaring på arbeidsplassen

Industrimøbler har et bredt utvalg av skuffeseksjoner til ulike formål. Vi mener at skuffeseksjonen er en selvskreven del av arbeidsplassen, og anbefaler dette produktet til våre kunder. Skuffer er en praktisk måte å oppbevare gjenstander på. Du får tingene bort fra arbeidsbordet, samtidig som du har det lett tilgjengelig under arbeidet.

I skuffene kan man oppbevare mange ulike ting. Ofte har man kostbart verktøy og reservedeler eller viktige dokumenter på arbeidsplassen sin. Slike gjenstander bør ligge på et sted der det er utilgjengelige for andre – for eksempel i en skuffeseksjon. Skuffeseksjonen kan låses, noe som gir ekstra trygghet. Med en egen skuffeseksjon kan arbeidstakerne enkelt rydde og låse inne tingene sine når skiftet er ferdig.

Skuffer der du trenger dem

En skuffeseksjon kan plasseres under arbeidsbordet eller arbeidsbenken din. Dette gjør at man lettere kan holde arbeidsplassen ryddig og oversiktlig. Du slipper å ha ting liggende og slenge, og ikke minst er det mindre risiko for at andre låner eller tar dem.

Med et ryddig arbeidsområde er det også lettere å jobbe mer effektivt. Har man dårlige oppbevaringssystemer, kan det gå med mye tid til å lete etter redskaper eller utstyr man trenger i arbeidet. Legg gjenstandene dine i skuffeseksjonen, så vet du hvor du har dem til enhver tid. Enkelt og greit.

Det finnes ulike typer skuffeseksjoner, hovedsakelig lette og tunge. En lett variant er perfekte for steder der arbeidet ikke alltid utføres på samme sted, eller der flere arbeidstakere bruker samme stasjon i løpet av arbeidsdagen. Produktet kan settes på hjul, og dermed fraktes til ulike steder i lokalet. En enkelt og praktisk måte å få med seg det man trenger dit man trenger det.

Skuffeseksjoner

Drawer unit 45-66-12_60749212_hires-clean
Drawer unit 55 combination 1_C61207901_hires-clean
Drawer unit 35-47_860972-49
Drawer unit 130_100% drawer open
Drawer unit 30-22_with electronic code lock_2

Tilpass din skuffeseksjon

Det finnes mange ulike varianter av skuffeseksjoner, blant annet når det kommer til farge, høyde og antall skuffer. Vi i Industrimøbler har et stort utvalg av skuffeseksjoner til arbeidsplassen. Vi er sikre på at du vil finne et produkt som dekker dine behov i vårt sortiment. Hos oss kan du få skuffer i fargene lys grå, mørk grå, blå og rød. Ønsker du andre farger, kan vi levere dette på bestilling.

Du kan skreddersy ditt produkt slik at det passer perfekt til det du skal oppbevare. Velg mellom skuffeseksjoner i flere ulike høyder og plukk ut skuffene du ønsker å ha. Her er det også mulig med ulike skuffekombinasjoner – du trenger ikke kun å holde deg til én type skuff. I vårt sortiment har vi skuffer som er 50 til 300 mm høye. I tillegg har vi alt fra 85 til 100 % uttrekk på skuffene. Med våre allsidige innsatskombinasjoner kan du sørge for orden i skuffene. Du kan også velge om du ønsker kodelås eller vanlig lås på din skuffeseksjon.

Vi leverer både lette og tunge varianter. Hvorvidt du trenger en lett eller tung skuffeseksjon avhenger i stor grad av hva du skal oppbevare og hvilken type arbeid det er snakk om. Velg det produktet som egner seg best for din arbeidsplass!

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om våre skuffeseksjoner, eller trenger du hjelp med hva som passer best for deg? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Våre skuffeseksjoner

Lett skuffeseksjon

Industrimøbler har et stort utvalg av lette skuffeseksjoner. En lett skuffeseksjon er mindre enn en tung variant. Den er laget for å tåle lett belastning, og er perfekt for å oppbevare gjenstander som har lav vekt. Våre lette skuffeseksjoner tåler opptil 50 kg. En lett skuffeseksjon tåler ikke støt og slag like godt som en tung, og er dermed godt egnet i miljøer som laboratorium eller kontor.

Du kan velge om du ønsker å henge den lette skuffeseksjonen under bordplata eller ha den på gulvet ved arbeidsbordet. Den kan også fås med hjul, som gir økt fleksibilitet. Hjul på produktet gjør at du enkelt kan trille det med deg dit du vil. Med sin lave vekt, er det ikke noe problem å flytte en lett skuffeseksjon fra ett sted til et annet.

Tung skuffeseksjon

I vårt sortiment finner du en rekke tunge skuffeseksjoner til arbeidsplassen. Her er det snakk om produkter som tåler tung belastning. En tung skuffeseksjon er solid og slitesterk – ideell som tilbehør til våre kraftige arbeidsbenker. En tung skuffeseksjon er godt egnet for oppbevaring av utstyr, verktøy og reservedeler med tyngre vekt. I HMS-regelverk stilles det krav til oppbevaring av slike gjenstander, og en tung variant er perfekt for eksempelvis verksted og produksjonsindustrien. Tunge skuffeseksjoner er større enn den lette typen – og som navnet tilsier, veier den også mer. Du må ha jekketralle eller truck for å flytte de tunge skuffeseksjonene vi har i vårt sortiment.

ESD-beskyttede skuffeseksjoner

Industrimøbler er en ledende aktør på ESD-utstyr i Norge. Vi er stolte av å kunne levere et bredt spekter av produkter med ESD-beskyttelse til våre kunder. Blant annet kan du få  ESD-beskyttede skuffeseksjoner hos oss. Med lang erfaring som leverandør av ESD-tilpassede produkter, har vi fått bred kunnskap på området. Våre produkter oppfyller de kravene som inngår i standardene ESC-61340-5-1.

ESD (elektrostatisk utladning) oppstår når to elektrisk ladede objekter er i nær kontakt. Med ESD-beskyttelse føres strømmen bort på en kontrollert måte, og man unngår gnister. Verken utstyr eller mennesker blir skadet. ESD-produkter er spesielt viktig i elektronikkindustrien.

Les mer om vårt ESD-arbeid.

Solid innredning til ulike bransjer

Industrimøbler leverer høykvalitets produkter til virksomheter i en rekke ulike bransjer. Industriarbeidsplassen er selve kjernen i vår virksomhet, men vi jobber også med innredning til en rekke andre arbeidsplasser, som skoler og butikker.

Vårt største fokus er å levere solid innredning av topp kvalitet. Vi vet at det kan være stor forskjell på ulike leverandører, og velger å bestille fra aktører med mange års erfaring med produksjon av innredning til arbeidsplass. Hos oss får du produkter som er enkle å ha med å gjøre. Vår erfaring er at våre kunder sjelden må skifte ut deler på sin innredning – noen ikke før det har gått hele 20 år!

Bygg din arbeidsplass i 3D

Trenger du en ny og forbedret arbeidsplass? Industrimøbler har en 3D-bygger der du kan designe din helt egen arbeidsplass. Du setter enkelt sammen din helt egen løsning og fyller ut kontaktinformasjonen for å få et tilbud fra oss.

I vår 3D-bygger kan du velge mellom ulike arbeidsbord og -benker, skuffeseksjoner, skap, lamper og mer. Her har du også mulighet til å se hvordan ulike typer skuffeseksjoner vil se ut ved ditt arbeidsbord eller arbeidsbenk!

Trenger du også arbeidsbord?

Vi i Industrimøbler mener at arbeidsbord og skuffeseksjon går hånd i hånd. Begge er produkter som er avgjørende for å skape en funksjonell arbeidsplass. Som vi alle vet, er det lettere å jobbe når arbeidsplassen er ryddig og oversiktlig.

Hos Industrimøbler får du arbeidsbord og arbeidsbenker av topp kvalitet. Vi har et bredt utvalg av produkter som egner seg godt for en rekke ulike bransjer – blant annet spesiallagde pakkebord til butikker, produksjonsmiljøer og mer.

Alle våre arbeidsbord og arbeidsbenker kan spesialtilpasses, slik at de passer perfekt til den enkelte arbeideren. Finn det ideelle arbeidsbordet eller arbeidsbenken for deg i vårt store sortiment!

Les mer om våre arbeidsbord her.

Les også om våre arbeidsbenker.

Hvorfor velge Industrimøbler?

Industrimøbler er en ledende aktør innen industri- og lagerinnredning, med salgskontorer og forhandlere i hele landet. Vi trives med å løse ulike utfordringer knyttet til oppbevaring og lagring, og gjennom flere år har vi markert oss i små og store prosjekter. Til sammen har vi over 100 års erfaring fra industri- og lagerinnredning i både inn- og utland! Hos oss får du innredning som er optimalisert og skreddersydd til dine behov. Snakk med oss, så finner vi sammen de beste løsningene.

Kjente merkevarer

Industrimøbler har agentur/representerer noen av verdens mest kjente merkevarer på sitt felt.

Stor kompetanse

Industrimøbler har svært erfarne prosjektledere som utarbeider løsninger og tegningsforslag.

Landsdekkende nettverk

Industrimøbler er en landsdekkende kjede som er representert med egne salgskontorer og forhandlere i hele Norge.

Rask levering

Industrimøbler har eget logistikksenter i Ytre Enebakk. Vi jobber tett med fabrikker i Skandinavia med svært god leveringsevne til dine prosjekter. La oss sammen tenke miljøvennlig og kortreist.