HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
22 25 05 00

543862194_green_dot_logo-2

Stålhyller

Stålhyller er solide produkter som er ideelle for både oppbevaring og utstilling på arbeidsplassen. Industrimøbler leverer allsidige stålhyller med god bæreevne. Systemet er modulbasert, og kan skreddersys helt etter dine ønsker. Våre hyller kan både fås som vegghengte og frittstående enheter. Utnytt plassen du har til rådighet med en vegghylle eller nyt fleksibiliteten du får med en frittstående hylle.

Allsidige hyller til mange formål

Industrimøbler leverer det allsidige hyllesystemet fra Sovella, som er perfekt til oppbevaring av varer og utstyr. Systemet er modulbasert, hvilket betyr at du selv velger de delene du ønsker å ha på din hylle. Dessuten er dette et svært prisgunstig alternativ. Oppbevaring gjort enkelt!

Vårt hyllesystem kan brukes i mange sammenhenger. Hyller i stål er optimale for oppbevaring av forskjellig utstyr på verksted. I butikk kan hyllene brukes til å stille ut varer. De egner seg også godt til privat bruk, der man for eksempel kan ha hyller i garasje og garderobe. Kvaliteten og bæreevnen til systemet oppfyller de kravene som stilles til oppbevaringssystemer i hjem, på arbeidsmiljøer og på lager.

Vår mest solgte hyllemodul tåler 30 til 50 kg, og hyllekonsollene er laget for å tåle opptil 120 kg totalt. Du kan få hyller med bredde på enten 60 eller 90 cm, og med rekke ulike dybder. Hyllene leveres med lys grå farge som standard, men også rød og svart kan bestilles. Monter din hylle på veggen eller ha den som en frittstående enhet på gulvet.

Vegghengte stålhyller

Med en vegghengt hylle kan du utnytte veggplassen til det fulle. Det er kanskje lett å overse veggen når man leter etter oppbevaringsplass, men veggen er et ypperlig sted å oppbevare ting. Vårt vegghyllesystem er blant annet ideelt for utstilling i butikk; plasser produktene strategisk på vegghengte hyller og fang kundenes oppmerksomhet.

Dersom du ønsker å henge dine hyller på veggen, har du to alternativer når det kommer til festemetode: feste med horisontal skinne eller direkte feste på vegg. Velger du sistnevnte, fester du veggskinnene rett i veggen med skruer.

Ønsker du muligheten til å endre vegghyllesystemet senere, er montering med horisontal skinne et godt valg. Horisontal skinne er dessuten ypperlig hvis du har en vegg med dårlig hold! Dette fordi du slipper å feste de lange, vertikale veggskinnene rett i veggen. Istedenfor monterer du én horisontal skinne på veggen, før du fester veggskinnene i denne. Husk å velge en skinne som har riktig bredde!

Frittstående stålhyller

Våre stålhyller gjøres frittstående når man monterer dem på L-fot. Dette er en skinne som går utover i bunn og oppover i høyden – formet som en L. Her kan også flere hyller kobles sammen i bredden. Ønsker du en tosidig hylle, kan vi lage dette ved bruk av T-fot.

Den store fordelen med et frittstående hyllesystem er at det enkelt kan flyttes. Du kan bytte plassering på din hylle helt uten å skru i veggen. Videre kan du velge om du ønsker å plassere din frittstående hylle midt i rommet eller inntil veggen. Skal du ha din hylle midt i rommet, er en tosidig hylle et godt valg for økt fleksibilitet.

Få kontroll på kaoset

De fleste av oss setter pris på å ha det ryddig rundt oss. Ikke kun hjemme, men også på arbeidsplassen. Det har blitt bevist at det er lettere å få ting gjort når man jobber i et ryddig miljø. Med gode oppbevaringssystemer vet man akkurat hvor man har alt av ting og tang. Det er viktig med innredning som tilrettelegger for effektivt arbeid.

Hvordan arbeidsplassen ser ut har også mye å si for hvordan eksterne aktører oppfatter bedriften. Det kommer gjerne flere kunder og samarbeidspartnere innom i løpet av en dag. Ønsker du å skape et godt inntrykk av din bedrift, bør du ha orden på sakene! Stålhyller er en enkel og prisgunstig løsning som lar deg rydde opp på arbeidsplassen. Hva med å sortere ulike gjenstander og plassere dem på ulike hyller for optimal orden?

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om våre stålhyller, eller trenger du hjelp med hva som passer best for deg? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Contact - Posts

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Sett sammen modulene du trenger

Hyllesystemene kan spesialtilpasses etter dine ønsker. En stor fordel med modulbaserte systemer er at du selv kan plukke hvilke type hyller du ønsker. Slik får du stålhyller som virkelig kommer til nytte, og ikke kun ender opp som veggpryd.

Uansett hva du ønsker å oppbevare på dine stålhyller, kan du sette sammen moduler for å skape din perfekte løsning. Velg mellom moduler som vanlige hyller, trådhyller, laminathyller, perforerte hyller, skohyller, garderobestenger, opphengsskinner til plastbokser, perforerte verktøyplater til arbeidsplasser og mer.

Vi kan også levere hyllesystemene i rustfritt stål. I tillegg er det mulig å få forsterkede braketter dersom man ønsker å ha større belastninger i hylla.

Oversiktlig utstilling i butikk

Ved å stille ut varer på en oversiktlig måte, kan kundene dine få full oversikt over det du har å tilby. Dette er svært praktisk for kundene, som slipper å lete gjennom rotete produktutstillinger for å finne det de trenger.

Dessuten er et interessant faktum å ha i bakhodet at vareplassering har stor betydning for produkters salgsvolum. Forskning viser for eksempel at de produktene som plasseres i øyehøyde gjerne velges oftest. I tillegg viser studier at kunder gjerne starter med å se på produktene plassert til venstre – kanskje noe å tenke på når du skal stille ut dine produkter?

Hyller du enkelt kan montere selv

Montering er noe mange gruer seg til, men det trenger ikke nødvendigvis å være så komplisert! Vårt stålhyllesystem er svært brukervennlig og kan fint monteres på egen hånd. Følger du monteringsinstruksen, skal det være lekende lett. Finn fram skrutrekkeren og få funksjonelle stålhyller på rekordtid.

Ønsker du likevel hjelp til montering? Det kan vi så klart hjelpe deg med. Industrimøbler sin montasjestab kommer gjerne til ditt lokale for å bistå. Dette går gjerne litt raskere enn å montere selv; vi har montert utallige hyller opp gjennom årene, og vet godt hvor de ulike delene skal sitte.

Vi har også småvarereoler

Trenger du hyller som tåler ekstra vekt, er reoler en god løsning. Industrimøbler har alt av reoler, blant annet pallereoler, grenreoler, dekkreoler og småvarereoler. Småvarereoler er perfekte for oppbevaring av mindre varer. En småvarereol er en frittstående hylle som egner seg godt for mindre lokaler. Typiske bruksområder for slike hyller er arkivrom, verksted og lagring av smårekvisita.

Vi har et bredt spekter av småvarereoler som tåler fra 150 til 250 kg. Du kan velge mellom 2,10 og 2,50 m høyde. Standard dybde er 30 cm, men vi har reoler med dybde på opptil 80 cm. Disse reolene kan tilpasses med dører, tett gavel og mobile vogner.

Her kan du lese mer om vårt tilbud innen store og små reoler.

Hvorfor velge Industrimøbler?

Industrimøbler er den lille industrigiganten med salgskontorer og forhandlere i hele landet. Vi har siden 2012 markert oss i både små og store prosjekter i Norge og utlandet. Til sammen har våre ansatte over 100 års erfaring fra industri- og lagerinnredning. Skal du flytte, bygge nytt eller utvide dagens areal? Snakk med oss, så finner vi de beste løsningene for deg.

Kjente merkevarer

Industrimøbler har agentur/representerer noen av verdens mest kjente merkevarer på sitt felt.

Stor kompetanse

Industrimøbler har svært erfarne prosjektledere som utarbeider løsninger og tegningsforslag.

Landsdekkende nettverk

Industrimøbler er en landsdekkende kjede som er representert med egne salgskontorer og forhandlere i hele Norge.

Rask levering

Industrimøbler har eget logistikksenter i Ytre Enebakk. Vi jobber tett med fabrikker i Skandinavia med svært god leveringsevne til dine prosjekter. La oss sammen tenke miljøvennlig og kortreist.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group