HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
22 25 05 00

543862194_green_dot_logo-2

Traller og vogner

Traller

Arbeid er ikke alltid begrenset til én enkelt arbeidsstasjon, og verktøyene må flyttes rundt etter behov. Til dette passer lette traller perfekt, og de øker produktiviteten betydelig med inntil 30 %.

Trallene gir ekstra arbeids- eller oppbevaringsplass og kan for eksempel brukes til å frakte ulike gjenstander, oppbevaring av måleenheter og som reservelager på en produksjonslinje.

Alle oppgaver er forskjellige og krever egne verktøy. Trallene er modulbaserte og har allsidig tilbehør og er derfor enkle å utforme og tilpasse til en rekke forskjellige brukere og bruksområder.

Workshop-traller

Trallene er modulbaserte og har allsidig tilbehør og er derfor enkle å utforme og tilpasse til en rekke forskjellige brukere og bruksområder.

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om våre traller og vogner, eller trenger du hjelp med hva som passer best for deg? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Contact - Posts

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hvorfor velge Industrimøbler?

Industrimøbler er eksperter på innredning til industri og lager. Våre dyktige fagfolk har til sammen over 100 års erfaring fra både inn- og utland. Vi trives med å løse ulike utfordringer knyttet til oppbevaring og lagring, og for oss er ingen prosjekter for små eller for store. Vi har salgskontorer og forhandlere i hele landet – snakk med oss for å få innredning skreddersydd helt etter dine behov.

Kjente merkevarer

Industrimøbler har agentur/representerer noen av verdens mest kjente merkevarer på sitt felt.

Stor kompetanse

Industrimøbler har svært erfarne prosjektledere som utarbeider løsninger og tegningsforslag.

Landsdekkende nettverk

Industrimøbler er en landsdekkende kjede som er representert med egne salgskontorer og forhandlere i hele Norge.

Rask levering

Industrimøbler har eget logistikksenter i Ytre Enebakk. Vi jobber tett med fabrikker i Skandinavia med svært god leveringsevne til dine prosjekter. La oss sammen tenke miljøvennlig og kortreist.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group