HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
22 25 05 00

543862194_green_dot_logo-2

Treston – ergonomi og mennesket i fokus

Industrimøbler AS har agenturet i Norge på alle produkter fra Treston. Treston ble etablert i 1969 i Finland og er en verdensledende produsent og leverandør av ergonomiske løsninger for arbeidsplasser/arbeidsstasjoner. De produserer produkter til alt fra høyteknologiske bransjer, til lab, tungindustri, offshore, lager, produksjon og mer. 

Industrimøbler leverer hele utvalget fra Treston

Vi har løsninger for ulik bruk til en rekke bransjer, og vi er særlig stolte av vår kompetanse på disse områdene:

Vi leverer verksted (workshop), ESD-utstyr og beskyttelse til blant annet politiet, Kripos, Forsvaret og Kongsberg Gruppen.

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om vår innredning fra Treston, eller trenger du hjelp med hva som passer best for deg? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Bjørnerudveien 12A, 1266 Oslo

Contact

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om vår innredning fra Treston, eller trenger du hjelp med hva som passer best for deg? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Contact - Posts

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Treston er finsk kvalitet

Treston har to store fabrikker i Finland. Fordi vi vet at ergonomiske løsninger for menneskene som jobber på en arbeidsstasjon er svært viktig, er dette det aller høyeste fokuset ved produksjonen av Trestons produkter. 

"Når vi besøker fabrikkene deres så kan jeg merke at yrkesstoltheten er svært høy blant de ansatte. De vet at de produserer holdbare produkter av ypperste kvalitet."

Løsningene til Treston gir økt lønnsomhet

  • Effektivitet
    En god løsningsarkitektur ved en arbeidsstasjon gjør at du kan øke frekvensen av utførte jobber, som for eksempel ved pakking. Du får effektive medarbeidere som trives når de med en armlengde har enkel tilgang til alt utstyr og alt av verktøyet som de bruker har sin faste plass.

  • Lavere sykefravær
    Den største årsaken til sykefravær i Norge er arbeidsskader, og spesielt slitasjeskader. Gode ergonomiske løsninger er preventivt for slitasje og skader på kroppen. Ansatte får gjerne en enda høyere lojalitet når de ser at arbeidsgiver investerer i de gjennom tilpasset utstyr, som også ivaretar HMS.

Modulbaserte løsninger er Treston sin styrke

Utover den høye kvaliteten er en av Treston sine store styrke at mange av produktene og de ulike produktgruppene er bygd på samme lest – samme modulsystem. Har du for eksempel et anlegg som er spesielt tilpasset produksjon av en spesifikk vare, så kan du med Treston sin løsning enkelt tilpasse og bygge om, dersom du skal begynne å produsere en ny vare og vil spesialisere produksjonen for det. Dette kan spare bedrifter for store kostnader.

Det har vært de samme modulene helt siden Treston kom til Norge tidlig på 80-tallet. Vi har kunder med Treston-produkter som arbeidsbord fra 80-tallet. De bytter fortsatt ut og endrer oppsettet på løsningene sine, og slik skal det være i mange år til. Å kjøpe Treston er en solid investering som holder i veldig lang tid.

Ansvar for miljøet

Den modulbaserte løsningen er sirkulærøkonomisk – du kan bevare det lengst mulig, erstatte og bygge på. Du trenger ikke kaste og kjøpe nytt ved slitasje eller nye behov. Treston viser at de bryr seg om bærekraft, med tiltak som å produsere rene biobaserte plastbokser.

En stadig mer automatisert verden

Verden utvikles hele tiden mot det mer automatiserte. Men ikke alle jobber kan gjøres av roboter. I industrien og særlig ESD-produksjon, er vi fortsatt helt avhengig av mennesket. Færre mennesker dog, men større krav til dem. Desto viktigere blir det at man har god ergonomi ved ting som arbeidsstilling, lys og miljø, for å ivareta personsikkerheten og en sunn produksjon. Med Treston kan du med modulene fortløpende tilpasse arbeidsplassen best mulig, og til de forskjellige menneskene som jobber i skift.

Kontakt Industrimøbler om produkter fra Treston

Når du kjøper Trestons ergonomiske arbeidsstasjoner, så får du også en kostnadsfri konsulent. Industrimøbler besitter kompetanse og erfaringer fra mange tiår. Vi drives av å skape effektive løsninger som hjelper din bedrift og dine ansatte.

Contact - Posts

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hvorfor velge Industrimøbler?

Industrimøbler er eksperter på innredning til industri og lager. Våre dyktige fagfolk har til sammen over 100 års erfaring fra både inn- og utland. Vi trives med å løse ulike utfordringer knyttet til oppbevaring og lagring, og for oss er ingen prosjekter for små eller for store. Vi har salgskontorer og forhandlere i hele landet – snakk med oss for å få innredning skreddersydd helt etter dine behov.

Kjente merkevarer

Industrimøbler har agentur/representerer noen av verdens mest kjente merkevarer på sitt felt.

Stor kompetanse

Industrimøbler har svært erfarne prosjektledere som utarbeider løsninger og tegningsforslag.

Landsdekkende nettverk

Industrimøbler er en landsdekkende kjede som er representert med egne salgskontorer og forhandlere i hele Norge.

Rask levering

Industrimøbler har eget logistikksenter i Ytre Enebakk. Vi jobber tett med fabrikker i Skandinavia med svært god leveringsevne til dine prosjekter. La oss sammen tenke miljøvennlig og kortreist.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group