HOVEDKONTOR
Bjørnerudveien 12A,
1266 Oslo

Ring oss
22 25 05 00

543862194_green_dot_logo-2

Verkstedskap

Med et funksjonelt skap kan du få orden på verkstedet, og hos Industrimøbler får du solide verkstedskap i helsveiset stål. Våre verkstedskap tåler røff behandling og større belastninger. Vi kan skreddersy skap etter dine behov, men vi har også funksjonelle standardmodeller. I vårt sortiment finner du også spesialløsninger til oppbevaring av olje og kjemikalier!

Robuste stålskap i industrikvalitet

Industrimøbler leverer verkstedskap fra Blika og Treston. Våre verkstedskap, eller materialskap, kan brukes til oppbevaring av verktøy, maskiner, arbeidstøy, dokumenter og mer. I tillegg til på verksted, kan disse skapene brukes av lager, produksjonsvirksomheter, vaktmestere og lignende. Alle som ønsker seg solide stålskap i industrikvalitet til gunstige priser!

Verkstedskapene våre er helsveisede. Det vil si at de ikke er skrudd sammen, og det er ingen bruk av popnagler. Med helsveising blir skapet solid, stabilt og stødig. Dermed tåler det røffere håndtering og større belastninger. Og ikke minst skrangler det ikke!

Orden på verkstedet

Mange har nok opplevd å irritere seg over å lete etter ting man trenger i jobben. Ikke bare er det irriterende – arbeidet blir også svært ineffektivt. Ofte kommer man seg rett og slett ikke videre uten det ene, lille redskapet som er sporløst borte. Med gode oppbevaringssystemer kan man spares for mye bry.

Et verkstedskap kan skape orden på verkstedet. Legg verktøy, dokumenter og andre ting i skapet, og pass på at det alltid kommer tilbake på plass etter bruk. Da vet du hvor du har tingene dine – og jobben blir mye lettere.

Ønsker du standard eller skreddersydd verkstedskap?

Industrimøbler er opptatt av at du skal utnytte muligheten til å tilpasse verkstedinnredningen til dine behov. Få gode oppbevaringssystemer med et av våre standard eller skreddersydde skap. De populære verkstedskapene våre har blå dør og skrog i lys grå.

Våre standardskap har fire stålhyller som kan reguleres og flyttes til den høyden man ønsker. Dette er en enkel og rimelig variant. Ønsker du skreddersøm, kan vi levere spesialskap med detaljert tilpasning av innredningen. Trenger du et skap som har flere funksjoner, kan vi for eksempel levere et produkt der halvparten er materialskap med fire hyller, mens resten er garderobeskap for oppheng av klær.

Ta kontakt med oss

Ønsker du å vite mer om våre verkstedskap, eller trenger du hjelp med hva som passer best for deg? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Få skapet du trenger til ditt verksted

Velg mellom skap med tette dører eller plexiglass. Med plexiglass får man innsyn i hva som oppbevares i skapet, noe som kan gjøre det lettere å holde oversikt over alt av verktøy og annet innhold. Kanskje blir man også flinkere til å holde det ryddig når alt er på utstilling!

Industrimøbler kan levere skap i mange ulike størrelser. Velg mellom skap med høyde på 1 eller 2 m. Vi har skap med flere ulike bredder. Vårt mest solgte skap har en bredde på 1 m og høyde på 2 m, men det finnes mange muligheter. Enten du har behov for større eller mindre oppbevaringsplass, så vil vi kunne skreddersy en løsning til deg. Vi jobber alltid hardt for å levere produktene du drømmer om.

Våre spesialskap

Kjemikalieskap

Dersom du skal oppbevare kjemikalier, er det viktig at dette gjøres på en sikker måte. Du bør ta høyde for eventuelle kjemikaliesøl, i tilfelle et uhell skulle skje. Oppbevar stoffene slik at det ved søl ikke er fare for at det renner nedover i skapet. Dessuten bør det være mulig å låse kjemikaliene inne for å unngå at uvedkommende får tak i dem.

Vi leverer kjemikalieskap som er utviklet for korrekt oppbevaring av kjemikalier. Hyllene i skapet har oppsamlingskant, slik at kjemikalier som søles vil hindres i å renne nedover. Kjemikalieskapet har ventilasjonsluke i sidene, der man kan få luftet ut eller koble til ventilasjonen i bygget.

Oljeskap

Olje er et stoff man ikke skal spøke med. Fat og kanner med olje må oppbevares på et trygt sted der det ikke er fare for lekkasjer ved eventuelle søl.

Hos oss får du oljeskap som er perfekt for lagring av oljefat og oljekanner. Skapet er ventilert og låsbart – viktige funksjoner når du skal lagre oljebeholdere.

Låsbare skap gir trygg oppbevaring

Våre verkstedskap er låsbare. Har du kostbart verktøy eller konfidensielle dokumenter, bør disse ligge på et sted der det er utilgjengelige for andre. For eksempel i et låsbart skap!

Muligheten for å låse skapet gir ekstra trygghet, da uvedkommende hindres i å få tilgang. Be de ansatte om å rydde og låse alt av ting inne når arbeidsdagen er ferdig, slik at dere er på den sikre siden.

Optimal funksjonalitet med tilbehør

Med riktig tilbehør kan våre verkstedskap bli enda mer funksjonelle. Vi har en rekke tilleggsprodukter som gjør oversiktlig oppbevaring enda enklere.

Som tilbehør til våre verkstedskap kan du få uttrekkshyller og uttrekksskuffer. Disse praktiske tilleggsproduktene gjør det lettere å få tak i det du trenger i skapet. Skapene kan også innredes med plastkasser eller plastbokser for lagring av mindre komponenter. Med dette får du oversiktlige og ryddige systemer.

Lang erfaring innen verkstedinnredning

Industrimøbler er eksperter på verkstedinnredning, og hjelper deg gjerne med innredning til ditt verksted. Vi vet hvordan innredningen kan optimaliseres slik at ditt lokale utnyttes best mulig.

Vi legger stolthet i å levere produkter som har høy kvalitet og tåler røff behandling. Med en kombinasjon av produkter som verkstedreoler, verkstedskap og arbeidsbenker, skaper vi en funksjonell innredning til ditt verksted.

Les mer om hvordan vi kan tilpasse innredning til verksted.

Vi har også solide oppbevaringsskap til garderoben

Enhver arbeidsplass trenger en garderobe der de ansatte kan skifte og oppbevare personlige eiendeler. Gode oppbevaringsskap gjør det enkelt å holde orden i garderoben.

Hos oss får du løsningene du trenger for å kunne ha en funksjonell garderobe. Z-skap, garderobebokser, oppbevaringsskap med sittebenk og vegghengte oppbevaringsskap er noen av garderobeløsningene vil tilbyr.

Les mer om våre garderobeskap.

Derfor skal du velge Industrimøbler

Industrimøbler er en ledende aktør innen industri- og lagerinnredning i Norge. Vi er en landsdekkende kjede som har salgskontorer og forhandlere i hele landet. Til sammen har våre ansatte over 100 års erfaring! Vi trives med å løse utfordringer knyttet til oppbevaring og lagring – for oss er ingen prosjekter for små og ingen for store.

Kjente merkevarer

Industrimøbler har agentur/representerer noen av verdens mest kjente merkevarer på sitt felt.

Stor kompetanse

Industrimøbler har svært erfarne prosjektledere som utarbeider løsninger og tegningsforslag.

Landsdekkende nettverk

Industrimøbler er en landsdekkende kjede som er representert med egne salgskontorer og forhandlere i hele Norge.

Rask levering

Industrimøbler har eget logistikksenter i Ytre Enebakk. Vi jobber tett med fabrikker i Skandinavia med svært god leveringsevne til dine prosjekter. La oss sammen tenke miljøvennlig og kortreist.